Buurtrestaurant
Het Buurtrestaurant van de YMCA bestaat sinds 2013 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Scheveningen. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag van 11.30 uur tot 17.30 uur, donderdag tot 16.30 uur en vrijdag tot 16.00 uur.
In het Buurtrestaurant kunt u elke werkdag terecht voor heerlijk eten, drinken en ontmoeting. Een verse warme maaltijd nuttig je voor slechts € 4,50 om 13.00 uur en op donderdagavond om18.30 uur. Voor deze maaltijden dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren. Voor dezelfde prijs kunt in de middag tevens afhalen. Voor € 5,- bezorgen wij ook thuis, uitsluitend op indicatie. Neem hiervoor contact op met Sandra Pronk: 06-15258765.
Het Buurtrestaurant is de hele dag geopend voor een overheerlijke kop koffie of thee, een lunch, vers belegde broodjes, pannenkoeken (vanaf slechts € 0,75), een tosti en nog veel meer. U kunt ook gezellig en High Tea reserveren voor € 8,50 p.p. (minimaal 4 personen).
In het restaurant is iedereen welkom. Ouderen, ouders en kinderen, maar ook ZZP'ers. Wij beschikken over gratis WIFI, USB-aansluitingen en voor de kinderen een 'multi touch playscreen'. Ons buurtrestaurant is een erkend leerbedrijf; wij werken voornamelijk met studenten en vrijwilligers.
Nieuwsgierig geworden? Kijk HIER voor een impressie van het restaurant. Voor reserveringen en meer informatie belt u naar 070-3555120. De manager van het Buurtrestaurant is Sandra Pronk.
Prijslijst
MENU Buurtrestaurant
Wanneer
Elke werkdag om 13.00 uur, donderdag ook om 18.30 uur, bij de YMCA, Keizerstraat 58.
Kosten
De kosten bedragen € 4,50 per maaltijd.
Aanmelden
Elke werkdag van 10.30 tot 16.00 uur telefonisch op 070 - 3555120 of ter plekke aan de balie tijdens openingstijden. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren.
NB: bij maaltijden die aan huis bezorgd worden kan er een afwijkend menu gelden.
De maaltijden dienen minimaal 2 dagen van tevoren besteld te worden. Deze worden geleverd in een hittebestedig bakje, zodat u het in de magnetron kan opwarmen.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Sandra Pronk: 070 - 3555120 of 06 - 15258765, bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur.
Menu:
21-01 Rode kool salade, kip kerrie met rijst, chocoladevla
22-01 Bouillon, zuurkool gratin met vis, rum rozijnenvla
25-01 Wraprolletjes met gegrilde paprika, prei schotel met gehakt, bananenyoghurt
26-01 Tomatensoep, spaghetti bolognese, toetje van de chef
27-01 Salade, tortilla met geroerbakte bloemkool en karbonade, hopjesvla
28-01 Wortelsoep, krieltjes met blote billen inhet gras, sinaasappeltoetje
29-01 Gekookt ei met sedamdip, pasta mexicana, yoghurt flip met bitterkoekjes
01-02 Preisoep, hachee met rode kool, citrussalade met yoghurtroom
02-02 Omelet wrap, zuurkoolschotel, toetje van de chef
03-02 Kippensoep, babi ketjap met chinese kool, rijst, perzik kwark
04-02 Gevulde tomaten met geitenkaas, pesto pannenkoek met mozzarella, dubbelvla
05-02 Aardappelsoep, romige vis pasta, koffievla
08-02 Tortilla rolletje met zalm, andijvieschotel, appelpartjes in siroop met vanille kwark
09-02 Koninginnesoep, boerenkoolstamppot met spekjes, toetje van de chef
10-02 Gefrituurde augurkjes, kipcurry met rijst, perzik yoghurt
11-02 13.00 uur Romige prei soep winterfruit pannenkoek en een naturel, sinaasappelvlaflip met chocostick
11-02 18.30 uur
12-02 Tonijnsalade, ovenpasta met ei, meloenvla
15-02 Spinaziesoep, hutspot met worst, appelmoes crumble
16-02 Spitskool taartje met spek, gevulde kippendij met gebakken krieltjes, sperziebonen, toetje van de chef
17-02 Bruine bonensoep, lasagne met champignonsaus, dessert
18-02 13.00 uur Salade, pannenkoek met witte kool, winterfruit in kaneelroom
18.02 18.30 uur
19-02 Courgettesoep, paella met vis en rijst, yoghurt met honing
22-02 Kikkererwten met ui en rauwe ham, zuurkoolstamppot met spek, vlaflip
23-02 Sunshine soep, vegetarische risotto met romige groente, toetje van de chef
24-02 Stokbrood met smeersel, karbonade met geroerbakte spruitjes, gebakken aardappel, appel/kaneel vla
25-02 Romige tomatensoep, pannenkoeken met druivenroom, vla
26-02 Salade, bami goreng, blanke vla met kersen op siroop
01-03 Kokos mais soep, surinaamse kip met rijst, bananenvla met chocolade rozijnen
02-03 Slarolletje, vegetarische stroganoff oven schotel, toetje van de chef
03-03 Bloemkoolsoep, aardappelschotel met chorizo en spitskool, chocoladevla
04-03 13.00 uur Courgette rolletjes, pannenkoek met kaas en spek, fruitsalade met chocolade saus
05-03 Kippensoep, vispotje met sperziebonen en frites
08-03
09-03 Romige kippensoep met chmpignons, bloemkoolschoten met ham en kaas,
10-03 Little gemengde salade met tomaten dressing,
11-03 Kruidige wortelsoep met gerookte kip,
12-03
15-03
16-03
17-03
18-03
19-03