Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie

Menu buurtsupper

Wanneer
Elke werkdag om 13.00 uur, alleen donderdag om 18.30 uur bij de YMCA, Keizerstraat 58.

Kosten
De kosten bedragen € 4,00 per maaltijd

Aanmelden
Telefonisch elke werkdag van 10.30 tot 16.00 uur via telefoon 070 3555120 of ter plekke bij de balie van de Buurtsupper tijdens openingstijden.
Reserveren minimaal 2 dagen van tevoren.


Menu
De volgende menu´s staan op het programma:

Zomer vakantie
13-8 Komkommersalade, pasta met gerookte kip, laagjesvla
14-8 Kippensoep, gekookte aardappel, bloemkool, blinde vink, kaassausje, yoghurt met fruit
15-8 Groentensoep, patat met kipkluifjes, bietensalade, vanillevla met advocaat en slagroom|
16-8 Salade, macaroni met broccoli en ham/kaas, ijs
17-8 Hamstengel met dip, knolselderij/spitskoolschotel met pittig gehakt, koffie met gebak
20-8 Salade, kibbeling, appelmoes, rabarber, ijs
21-8 Soepje, ratatouille van diverse groenten, vla
22-8 Salade, krieltjes, wokgroenten, vlees, laagjesvla
23-8 Soepje, bietjes, gekookte aardappelen, kipfilet, viennetta
24-8 Kippensoep bloemkoolstamppot, bal gehakt, ijs
27-8 Salade, prei, gekootke aardappelen, schnitzel, zomerfruit
28-8 Groentensoep, gehaktballetjes "Anders", tuinerwten, spinazie, gepofte aardappelen, 
        yoghurt
29-8 Salade, macaroni-gehaktschotel, vla
30-8 13.00 uur: Soepje, rode kool met aardappelen, rundvlees, vruchtenyoghurt
30-8 18.30 uur: Stokbroodje met kruidenboter, macaroni compleet, ijs met fruit of advocaat                               en slagroom
31-8 Salade, blote billetjes in het gras, rookworst, chocolade mousse
3-9 Salade, broccoli, gekookte aardappelen, gehakt gordon bleu, kwark
4-9 Soepje, macaroni, vlaflip
5-9 Soepje, Hollands pannetjes, kip, aardappelpuree, kwark
6-9 13.00 uur: Soepje, gehaktbrood, sla, krieltjes, vanille yoghurt
      18.30 uur:  Zomersoep, gebakken ardappels, braadworst, seizoengroente, Zomertaart
7-9 Soepje, witlof ham/kaas, gekookte aardappel, slavink, dubbelvla
10-9
11-9
12-9
13-9 13.00 uur
        18.30 uur Komkommertoast, rijst met kip en kerrie, komtomsalade, ijs met
                        chocoladesaus
14-9 
17-9
18-9
19-9
20-9 13.00 uur
        18.30 uur Salade, bami, ananastoetje
21-9
24-9
25-9
26-9
27-9 13.00 uur
        18.30 uur Toast met brie en vijgenjam, kipkerrie met rijst, drie kleuren vla
28-9
4-10 13.00 uur
        18.30 uur Haring, hutspot, vla variatie
11-10 13.00 uur
          18.30 uur Aangeklede bami, slagroomvla
18-10 13.00 uur
          18.30 uur Pompoensoep, rode kool, hachee, aardappel, Halloween toetje
25-10 13.00 uur
          18.30 uur geen maaltijd ivm Herfstvakantie
1-11 13.00 uur
        18.30 uur Courgette soep, rauwe andijvie stamppot, spekjes, griesmeelpudding met
                         bessensap
8-11 13.00 uur
        18.30 uur Aangeklede kibbeling met patat, sla, appelmoes, hopjesvla met slagroom
15-11 13.00 uur
          18.30 uur Herfstsoepje, karbonade, doperwten en peentjes, aardappelpuree,vlaflip
22-11 13.00 uur
          18.30 uur Salade, macaroni, pepernotentoetje
29-11 13.00 uur
          18.30 uur Boerengroenten soep, zuurkoolstamppot, spek, worst, ijs met fruit en 
                          slagroom
6-12 13.00 uur
        18.30 uur Gebonden soep, pilaf met rijst, afscheid van Sinterklaas-toetje
13-12 13.00 uur
          18.30 uur Kaasbroodje/saucijzenbroodje, aangeklede minestrone soep, breekbrood, ijs
                          met advocaat
20-12 13.00 uur
          18.30 uur Stokbrood met zalm, karamel stoofpeertjes, gekookte aardappelen, rollade
                          puddingtoetje
Kerstvakantie
10-1 13.00 uur
        18.30 uur Magere tomatensoep, chili con carne, rijst, optimel gele vla met stoofpeertjes
17-1 13.00 uur
        18.30 uur Bouillonsoep, zuurkool a la Korrie, Griekse Yoghurt
24-1 13.00 uur
        18.30 uur Pasteitje met ragout, aardappels, rode kool en gehaktbal, kaneelvla met
                        slagroom
31-1 13.00 uur
        18.30 uur Salade, rijst met kerrie en kip, kwark met warme kersen en slagroom