Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie Illustratie

Menu buurtsupper

Wanneer
Elke werkdag om 13.00 uur, alleen donderdag ook om 18.30 uur bij de YMCA, Keizerstraat 58.

Kosten
De kosten bedragen € 4,00 per maaltijd

Aanmelden
Telefonisch elke werkdag van 10.30 tot 16.00 uur via telefoon 070 3555120 of ter plekke bij de balie van de Buurtsupper tijdens openingstijden.
Reserveren minimaal 2 dagen van tevoren.


Menu
De volgende menu´s staan op het programma:

14-11 Salade, surinaamse bami, verrassingstoetje
15-11 13.00 uur Soepje, rodekool, aardappelen, hachee, bonbon
          18.30 uur Herfstsoepje, karbonade, doperwten en peentjes, aardappelpuree,vlaflip
16-11 Salade, broccoli, aardapelen, boomstammetje, cake
19-11 Soepje, stamppot peen en ui met vlees, toetje
20-11 Soepje, Kip in het pannetje, toetje van de chef
21-11 Wintersalade, Zoete bliksem met appel en spek, appel crumble
22-11 13.00 uurSoepje, stamppot zuurkool, vla
          18.30 uur Salade, macaroni, pepernotentoetje
23-11 Crostini met tapenade, Honing mosterd karbonade met krieltjes en sperzieboontjes,                vlaflip
26-11 Captains diner compleet, toetje
27-11 Soepje, Preistamppotje mte viskoekje. yoghurt
28-11 Stokbrood met kruidenboter, saotosoep, taartje met mascarpone lemon curd
29-11 13.00 uur Soepje, stamppot boerenkool met worst, kark
          18.30 uur Boerengroenten soep, zuurkoolstamppot, spek, worst, ijs met fruit en 
                          slagroom
30-11 Uiensoep, witte bonen met gekookte aardappels en braadworst, wentelteefjes
3-12 Huisgemaakte erwtensoep met roggebrood en katenspek, Sint toetje
4-12 Soepje, stroganoff met gehaktballetjes, toetje van de chef
5-12 Paté op toast, gehaktschotel met roomkaaspuree, gevulde appel met speculaas en                  vanille vla
6-12 13.00 uur Soepje, stamppot peen en uien, dubbelvla
        18.30 uur Gebonden soep, pilaf met rijst, afscheid van Sinterklaas-toetje
7-12 Pasteibakje met kippenragout, stroganoff van varkensreepjes met aardappel en                       sperzieboontjes, banketbakkersstaaf
10-12 Soepje, bietenstamppot met vlees, toetje
11-12 Soepje, paëlla, toetje van de chef
12-12 Wintersalade, spaghetti carbonara, chocolami
13-12 13.00 uur Soepje, stamppot boerenkool, fruityoghurt
          18.30 uur Kaasbroodje/saucijzenbroodje, aangeklede minestrone soep, breekbrood, ijs
                          met advocaat
14-12 Saucijzenbroodje, braadworst met uienstroop, aardappels en prei, kwark met fruit
17-12 Uitgebreide kerstmaaltijd (soep, kip-rollade, cranberry saus, pommes duchesse, toetje
18-12 Soepje, zuurkoolschotel, vlaflip
19-12 Gebakken champignons met toast, rollade met aardappels en broccoli, wafel met                     kardemon/ gemberroom.
20-12 13.00 uur Soepje, stamppot zuurkool, koffie met cake
          18.30 uur Stokbrood met zalm, karamel stoofpeertjes, gekookte aardappelen, rollade
                          puddingtoetje
21-12 Heldere soep, hachee, rode kool, aardappels, speculaas tiramisu
Kerstvakantie
10-1 13.00 uur
        18.30 uur Magere tomatensoep, chili con carne, rijst, optimel gele vla met stoofpeertjes
17-1 13.00 uur
        18.30 uur Bouillonsoep, zuurkool a la Korrie, Griekse Yoghurt
24-1 13.00 uur
        18.30 uur Pasteitje met ragout, aardappels, rode kool en gehaktbal, kaneelvla met
                        slagroom
31-1 13.00 uur
        18.30 uur Salade, rijst met kerrie en kip, kwark met warme kersen en slagroom